
Сирники з картоплею і морською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
700 г.
Картопля фасована
500 г.
Капуста морська маринована 500г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Залити картоплю водою, додати сіль і варити до готовності. Злити воду, зробити пюре.
02
Сир протерти і додати до пюре. Морську капусту дрібно нарізати. Яйця відварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками. Борошно просіяти.
03
Додати в картопляне пюре сир, капусту, яйця, борошно, сіль і добре все перемішати до однорідної консистенції (можна скористатися блендером). У сковороді розігріти олію. З отриманої картопляної маси сформувати невеликі кульки, сплюснути їх трохи і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)