
Чанфайна
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
400 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
70 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчика
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
1 ч. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Викласти печінку в каструлю, додати вино. Потім долити води, щоб рідина покривала печінку, але не більше. Поставити на вогонь. Варити на середньому вогні до закипання, потім ще 5 хвилин.
02
Зварену печінку витягнути (не зливаючи рідини), порізати на невеликі шматки.
03
Цибулю порізати невеликими кубиками, часник нарізати невеликими шматочками. Посмажити цибулю і часник на оливковій олії протягом 5 хвилин, потім додати воду і тушкувати ще кілька хвилин до випаровування рідини.
04
Додати печінку до цибулі і часнику, і влити невелику кількість бульйону. Додати корицю і чилі. Тушкувати печінку близько 5-ти хвилин.
05
Додати бульйон, що залишився, до печінки і панірувальні сухарі. Акуратно перемішати і довести до кипіння.
06
Дрібно нарізати зелень петрушки і кропу. Додати до печінки. Посолити. Ще раз добре перемішати. Вимкнути вогонь. Накрити кришкою і залишити на 5-10 хвилин.
07
Приготовану страву можна подавати з будь-яким гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)