
Цезар
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Лолло Біонда зелений
1 пучок
Філе куряче
300 г.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
6 шматків
Соус Spilva Дресінги Цезар 375г
за смаком
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Часник
2 шт.
Сир Dziugas Пармезан 40%
за смаком
Етапи приготування
01
Промити під холодною водою листя салату, просушити, нарвати руками, покласти поки в холодильник.
02
Розігріти сковороду, покласти 1 ст. л. вершкового масла, коли масло розтопиться, додати в сковороду нарізаний на пластини 1 зубчик часнику.
03
Курку нарізати шматочками. Викласти в сковороду до часнику. Обсмажувати протягом 10 хвилин, на сильному вогні, до появи рум'яної скоринки.
04
У ту ж сковороду додати 1 ст. л. вершкового масла і ще 1 зубчик часнику. Хліб нарізати кубиками, покласти в сковороду, обсмажити до золотистого кольору. Постійно змішувати.
05
У салатницю викласти листя салату з холодильника, зверху курячу грудинку, помідори нарізані соломкою, заправити соусом, перемішати. Зверху викласти сухарики з хліба, натерти пармезан.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)