
Кольорова капуста з йогуртом і гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
1 головка
Кмин Еко 20г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 мл.
Сир Сиророб Фета 55%
за смаком
М'ята 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Попередньо розігріти духовку до 220°C. Змастити форму 1 ст. л. оливкової олії.
02
Відокремити зерна граната. Розділити кольорову капусту на суцвіття.
03
Перемішати кольорову капусту з 1 ст. л. оливкової олії, насінням кмину, сіллю і перцем.
04
Викласти капусту у форму. Запікати в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
05
Перемішати сіль з йогуртом і з сиром фета в кухонному комбайні до отримання однорідної маси.
06
Полити йогуртом приготовлену кольорову капусту, посипати страву подрібненим листям свіжої м'яти і зернами граната.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)