
Пюре з цвітної капусти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна
500 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Сир кисломолочний Біло нежирний 180г
50 г.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
за смаком
Етапи приготування
01
Цвітну капусту добре вимити і розділити на суцвіття.
02
Суцвіття капусти скласти в каструлю і залити в неї молоко.
03
Поставити каструлю (без кришки) на вогонь і варити на невеликому вогні, поки капуста не стане повністю м'якою і молоко википить хоча б наполовину.
04
Після цього каструлю зняти з вогню і дуже ретельно подрібнити капусту з молоком до однорідної маси (пюре).
05
В окремій мисці змішати яєчний жовток з кремоподібним сиром (або сметаною), додати куркуму.
06
Додати суміш, що вийшла у капустяне пюре і поставити на маленький вогонь. Варити близько 5 хвилин до загустіння, постійно помішуючи. Посолити за смаком, а також можна додати улюблені спеції, наприклад чорного перцю.
07
Подавати пюре теплим, зверху можна посипати свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)