
Запіканка з рисом і шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
1,5 стакана
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Овочева суміш мексиканська свіжозаморожена
200 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
100 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 пера
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
За смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Перець чилі Банка Спецій стручковий 30г
4 шт.
Етапи приготування
01
Рис відварити і залишити остигати.
02
Сир натерти на середній тертці.
03
Яйця злегка збити вилочкою.
04
Шинку нарізати на невеликі кубики.
05
Зелену цибулю нарізати кружечками.
06
У глибоку каструлю висипати варений рис, 2/3 тертого сиру, розморожену суміш овочів, томатну пасту, збиті яйця і зелену цибулю. За смаком посолити, поперчити і ретельно перемішати.
07
Отриману масу розділити на дві рівні частини.
08
Першу частину маси викласти на деко, яке змастити маслом і прокласти папером. Вирівняти шар і злегка придавити.
09
Зверху присипати порізаною шинкою і стручковим перцем, який попередньо обсмажити на грилі і тонко нарізати.
10
Викласти другу частину рисової маси. Знову придавити і розрівняти поверхню. Зверху посипати сиром, що залишився.
11
Деко поставити в духовку на температуру 180°C і випікати приблизно 20-25 хвилин.
12
Потім вийняти з духовки і остудити. Потім розрізати запіканку на порційні шматочки і страва готова.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)