
Запіканка з курячої печінки по-італійськи
Дуже смачна, легка і швидка в приготуванні запіканка. Рецепт приготування дуже простий, як за складом продуктів, так і по простоті приготування. У цій страві печінка дуже смачна. Це один з найкращих варіантів для ситного сніданку або навіть обіду. Щоб з помідорів легко було зняти шкірку, потрібно залити їх на 2-3 хвилини окропом. Помідори можна порізати не тільки кільцями, а й на дрібні кубики (так готують в Італії). В Італії цю печінку подають як окрему страву, без гарніру. Якщо вам подобається куряча печінка, то ви просто зобов'язані спробувати ніжну і неймовірно смачну запіканку, приготовану з неї.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
3 зубчики
Цибуля
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку обсмажити на оливковій олії по 3 хвилини з кожного боку. Цибулину нашаткувати, смажити 2 хвилини з печінкою.
02
Додати дрібно порізаний часник, спеції, перемішати і викласти у форму для запікання.
03
Помідори очистити від шкірки, нарізати кільцями, викласти на печінку. Посипати тертим сиром.
04
Запікати в духовці на 170°C до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)