
Кекс з карамелізованими нектаринами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г
Борошно 7 1кг
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Нектарин
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Нектарини порізати тонкими скибочками, помістити в сковорідку. Додати цукор (3 ст. л.) і воду. Поставити на середній вогонь. Помішуючи, тримати до карамелізації.Зняти з вогню і відкласти.
02
Вершкове масло (кімнатної температури) збити з цукром (100 г). Додати яйця по одному, продовжуючи збивати. Поступово всипати борошно, змішане з розпушувачем.
03
Заповнити форму тістом приблизно на третину. Тепер слід викласти нектарини, злегка вдавлюючи скибочки в тісто (використовувати приблизно половину фруктів). Помістити зверху решту тіста і ще один шар нектаринів.
04
Випікати при 180 градусах близько 35 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)