
Щі з квашеної капусти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Картопля фасована
500 г.
Капуста квашена
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
200 г.
Морква
200 г.
Лист лавровий
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти яловичину у високу каструлю і залити 3 літрами води. Варити її протягом 1,5-2 годин на маленькому вогні, до повної готовності м'яса.
02
Поки вариться бульйон, цибулю очистити і дрібно нарізати кубиками. Моркву промити і натерти на крупній тертці. Картоплю почистити і нарізати брусочками.
03
На соняшниковій олії обсмажити цибулю близько 5 хвилин. Додати моркву, перемішати і також обсмажити протягом 5 хвилин.
04
Коли м'ясо звариться, вийняти його з бульйону. Сам бульйон за смаком посолити, поперчити, а також додати лавровий лист і картоплю. Все варити хвилин 15.
05
Після чого додати в бульйон зажарку і квашену капусту, яку попередньо трохи промити водою. Продовжувати варити ще хвилин 15.
06
У цей час, м'ясо порізати великими шматочками.
07
Потім додати шматочки м'яса в суп і варити ще 5 хвилин. Можна, при бажанні, ще посолити і поперчити.
08
Вимкнути вогонь і залишити настоюватися протягом 1 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)