
Булочки з корицею і сирною глазур'ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Сіль Єгипет
1 ч.л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст.
Пудра цукрова Auchan 200г
1,5 ст.
Спеція Кориця мелена
4 ст. л.
Сир Філадельфія 500г
80 г.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці тепле молоко і дріжджі, до однорідної маси. Яйця кімнатної температури збити в окремій ємності. Додати до яєць 80 г. вершкового масла кімнатної температури, всипати цукор, влити суміш молока і дріжджів, перемішати до однорідності.
02
В окремій ємності змішати борошно з сіллю, після всипати в загальну миску до решти інгредієнтів. Змішати окремо трохи борошна з водою, щоб вийшла 1 ст. л. клейковини, додати в тісто. Додати ще трохи борошна, замісити тісто, воно не повинно прилипати до рук. Накрити рушником миску з тістом, залишити на 1 годину в теплому місці.
03
Розкачати тісто на столі, присипаному борошном, в лист розміром 40×50 см. Розмазати по листу 70 г. м'якого вершкового масла.
04
Змішати в мисці мелену корицю і цукор. Висипати зверху на лист тіста. Тісто скрутити в рулет, як можна щільніше. Розділити отриманий рулет на булочки за допомогою нитки.
05
Деко для випікання застелити харчовим папером, змащеним шматочком масла. Викласти на папір булочки. Випікати 20 хвилин в розігрітій до 160°С духовці.
06
Для приготування сирної глазурі змішати в мисці цукрову пудру, 50 г. вершкового масла розм'якшеного і сир. Готові булочки змастити глазур'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)