
Булочки-спіральки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Сіль Єгипет
7 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
450 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
225 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло з молоком розтопити на водяній бані. Змішати просіяне борошно, дріжджі, цукор і сіль. Додати борошняну суміш в молочну.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у тепле місце. Нарізати тісто на 12 частин і скачати з кожного спіраль.
03
Духовку розігріти до 190°C. Яйце з водою збити і змастити ним булочки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)