
Брауні з бананом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
100 г.
Банан
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
70 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Розтопити на водяній бані нарізане кубиками масло і розламаний на шматочки шоколад. Трохи охолодити. У цей час збити яйця з цукром і додати в шоколадну суміш. Обережно перемішати до однорідного стану.
02
Борошно і розпушувач просіяти до шоколадної суміші, відразу ж перемішуючи. Банани очистити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 180°C.
03
Тісто викласти у форму для випічки, покласти зверху банани (вони потонуть у тісті) і поставити в духовку. Випікати близько 30-35 хвилин. Перед подачею трохи охолодити і за бажанням посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)