
Брокколі з мусом з сиру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г
Сьомга слабосолена 100г
50 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Капуста Брокколі
200 г
Лимон
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк.
02
Сир натерти на тертці. Викласти половину сиру в сковорідку чи сотейник, додати вершки і на дуже маленькому вогні прогріти до розчинення сиру. Додати жовток і добре перемішати.
03
Вимкнути вогонь і перемістити все в чашу блендера. Додати нарізану шматочками рибу, сіль, перець і подрібнити все до однорідного стану. Викласти на тарілку брокколі, полити соусом і посипати другою половиною сиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)