
Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Лімо листкове заморожене 450г
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Волоський горіх
100 г.
Мед Літній Мед 750г
50 г.
Родзинки
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
20 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.
02
У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).
03
Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.
04
На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.
05
Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.
06
На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.
07
Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.
08
Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)