
Хлібна запіканка з вишнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
250 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вишня сушена
250 г.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко налити в каструлю, додати до нього масло, цукор і трохи ваніліну. Поставити молоко на вогонь і нагрівати поки цукор і масло повністю не розчиняться.
02
Каструлю з молоком зняти з вогню і покласти в неї шматочки хліба (якщо хліб досить черствий, то залишити його в молоці хвилин на 30, щоб він добре розм'як).
03
Коли хліб повністю розмокне, подрібнити його блендером до однорідної маси.
04
Відокремити яєчні жовтки від білків і ввести їх в масу. Добре перемішати.
05
Білки, які залишилися, збити міксером до стійкого стану і акуратно ввести в молочно-хлібну масу.
06
Форму для випікання змастити олією і вилити в неї приблизно половину маси.
07
Викласти більше половини вишні у форму, а потім вилити другу половину молочно-хлібної маси і прикрасити зверху вишнею, яка залишилася. Також зверху трохи посипати цукром.
08
Поставити форму в розігріту до 200°С духовку і випікати приблизно 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
09
Потім форму вийняти і залишити остигати. Коли запіканка охолоне, порізати її на порційні шматочки і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)