Бонуелос - Image

Бонуелос

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Бонуелос - це щось середнє між пончиками і смаженими пиріжками. Цей кондитерський виріб родом з Іспанії. Забавні колечка принесуть радість і сміх у вашу оселю, так як солодощі піднімають настрій в будь-яку погоду. Окрім цього, за допомогою бонуелос ви перенесе ваших домочадців в іншу країну, з її історією, традиціями, культурою і кулінарією. Приготувати таку смакоту зовсім нескладно. А вже як смачно буде запивати її чаєм. Прикрасити десерт ви можете просто поливши його сиропом або джемом, або посипавши цукровою пудрою. За бажанням ви можете додати аромату в колечка - в цьому вам допоможе ванілін або кориця.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
319.00 349.60

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

1 ч. л.

Борошно 7 1кг

2 ст.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Олія соняшникова Chuguiv Extra Для смаження рафінована 5л

за смаком

Етапи приготування

01

Яйця з цукром збити. Додати олію.

02

Далі окремо змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль.

03

Поступово додати борошно до яєць, перемішати.

04

Викласти масу на стіл і вимісити еластичне тісто.

05

Розділити тісто на шматочки, з кожного скачати кульку.

06

Залишити, не накриваючи на декілька хвилин.

07

У глибокій ємності розігріти олію. Обсмажити пончики до золотистого кольору.

08

Перекласти на сухий рушник, потім притрусити цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Останні додані рецепти