
Боби з зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1 л.
Шпинат пучок 100г
1 пучок
Рис пропарений
1 ст.
Олія кукурудзяна Кама нерафінована 500мл
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
80 г.
Часник
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Листя шпинату промити, порізати стебла, скропити водою. Цибулю порізати, трохи обсмажити на олії, додати в сковороду порізаний шпинат, ретельно обсмажити. Додати воду, довести до кипіння.
02
Почистити боби, покласти в каструлю з водою, варити до напівготовності, додати рис, сіль, перець і готувати до готовності.
03
Покласти в окрему каструлю листя шпинату, залити 0,25 ст. води, варити 5 хвилин.
04
За допомогою блендера подрібнити варене листя шпинату, додати в каструлю до інших інгредієнтів. Варити загальну суміш до загустіння.
05
Часник натерти, нарізати коріандр, підсмажити в олії, викласти зверху до готових бобів. Після скропити лимонним соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)