
Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Мигдаль
50 г.
Кардамон Еко 6г
1 ч. л.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
90 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Прогріти духовку до 180°С. Застелити пекарським папером форму 20х30 см. Одне яблуко нарізати тонкими часточками, друге - кубиками. Мигдаль дрібно нарізати.
02
Змішати борошно з розпушувачем, додати мигдаль і кардамон. Вмішати кубики яблук.
03
У маленькій мисці змішати вінчиком масло і яйця. Додати їх до сухих інгредієнтів, перемішавши до однорідності. Перекласти суміш у форму. Розкласти зверху тонкі часточки яблук.
04
Випікати протягом 20 хвилин, до легкого золотистого відтінку. Дати охолонути у формі.
05
У невеликій мисці змішати цукрову пудру з цедрою і соком лимона, додавши 2 столові ложки окропу. Розподілити суміш по пирогу і дати застигнути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)