
Швидкий грибний суп
Для того щоб приготувати простий грибний суп, потрібно зовсім небагато часу і продуктів. Швидкий грибний суп не потребує додаткових інгредієнтів, сюди нічого крім грибів і овочів класти не потрібно. Цю страву з грибів ми готуємо без м'яса, що напевно сподобається вегетаріанцям. Гриби можна брати будь-які - опеньки, білі, печериці або інші на ваш смак. Вирощені в штучних умовах, вони не вимагають тривалої термічної обробки, так як не накопичують високої дози небезпечних речовин, і в цьому їх головна перевага перед лісовими грибами. Внесіть різноманітність у свій повсякденний раціон за допомогою легкого і простого у приготуванні супчика.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
3 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі очистити від шкірки. Налити в каструлю 3-4 літри води, поставити на вогонь.
02
Подрібнити цибулю, додати в сковороду із оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гриби. Готувати 15 хвилин, до повного приготування, додати сіль і перець за смаком.
03
У киплячу воду в каструлі додати картоплю і моркву, варити до повного приготування.
04
Додати в каструлю обсмажені гриби, всипати перець горошком, варити на маленькому вогні протягом 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)