Суп біск з креветками - Image

Суп біск з креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід
Біск - це густий насичений суп. Зазвичай він готується з морепродуктів. Сьогодні ми будемо готувати суп біск з дотриманням всіх класичних правил приготування даного супу. А саме принциповим є правило додавання спиртного. Сьогодні ми будемо додавати в цей суп бренді. Щоб біск вийшов густим, овочі при тушкуванні можна посипати борошном. До речі сказати, що суп біск вважається французького походження. Але саме слово "біск" етимологічно пов'язане з іспанською провінцією Біскай. В іспанській кухні ним називали гостру страву з відвареного м'яса або дичини. Поступово біск стали робити з м'яса голубів і перепелів. Потім основними інгредієнтами такого супу стали морепродукти.

Продукти для рецепту

Сік Наш сік томатний 950мл
65.50 65.72

Сік Наш сік томатний 950мл

950 мл

Інгредієнти

Сік Наш сік томатний 950мл

350 мл.

Креветки 90/120

400 г.

Сметана ХМЗ 20%

200 мл.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л

2 ст. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

У середню каструлю покласти вершкове масло і поставити її на середній вогонь.

02

Креветки очистити, за смаком посолити і поперчити, кинути в каструлю з розтопленим вершковим маслом. Смажити 3-4 хвилини.

03

Після чого додати в каструлю бренді, томатний сік і сметану. Все протушкувати протягом 5 хвилин.

04

Поки суп тушкуватиметься, дрібно нарізати зелену цибулю.

05

Потім суп зняти з вогню і розлити по тарілках. У кожну тарілку додати зелену цибулю і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти