
Бісквітний кекс на пару
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Маргарин Olkom столовий 82,2%
125 г.
Цукрова пудра Aro 250г
125 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
2 ст. л.
Родзинки
75 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
У миску просіяти борошно і розпушувач. Окремо збити цукрову пудру з розм'якшеним маргарином. Додати по одному яйцю в суміш маргарину і пудри, постійно збиваючи, після додати борошняну суміш, влити молоко і ванільну есенцію, додати родзинки, замісити тісто.
02
Змастити вершковим маслом чашу для пароварки. Викласти в неї тісто. Вирізати з харчового паперу коло, розміром з чашу пароварки, в якій тісто. Накрити папером чашу, зверху застелити харчовою плівкою.
03
Поставити чашу в пароварку, готувати протягом 45 хвилин, після чого додати воду в пароварку, готувати ще 35-45 хвилин. Після, перекласти бісквітний кекс на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)