
Бефстроганов з яловичої вирізки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Цибуля
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яловичину обмити, нарізати шматочками і відбити до товщини 0,5 см.
02
Ці ж шматочки розрізати на смужки товщиною також 0,5 см. Посолити і поперчити.
03
Лук очистити і нарізати кружечками. Викласти його на розпечену, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.
04
Далі збільшити вогонь і зверху на цибулю викласти яловичину і першу хвилину не перемішувати. Потім вогонь зменшити, все перемішати. Через 2 хвилини додати сметану і томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин періодично помішуючи.
05
Далі ще злегка поперчити і, якщо потрібно, посолити. Тушкувати ще 2 хв. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню або овочами. Відмінно підійде до відварного рису або картоплі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)