
Біфштекс по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Часник
4 зубчики
Олія соняшникова салатна 500мл
10 мл.
Спеція Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Петрушка 70г
10 г.
Етапи приготування
01
Нарізати м'ясо поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см.
02
Нарізати дрібно часник, цибулю - тонкими півкільцями, перець - смужками.
03
Помідори нарізати тонкими часточками.
04
М'ясо змастити з обох сторін соняшниковим маслом і покласти на добре розігріту суху сковороду.
05
Обсмажити з двох сторін на великому вогні по 2 хвилини. Посолити, поперчити.
06
Обсмажене м'ясо перекласти на тарілку і поставити в тепле місце, щоб воно не охололо (наприклад, в духовку на 50°C).
07
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. Після цього додати часточки помідора і тушкувати ще 5 хвилин.
08
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню і подавати, поки страва гаряча.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)