
Яловичина з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Яловичина піджарка
1,3 кг.
Перець Rio гострий маринований 390г
1 банка
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
4 чашки
Часник
5 зубчиків
Кмин Еко римський 15г
1 ст. л.
Перець червоний
2 ч. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Перець чілі зелений
3 шт.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
4 чашки
Бульйон курячий Food Studio 500мл
6 чашек
Вода негазована Аквуля 2л
3 стакани
Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г
2 стакана
Крупа пшенична
200 г.
Етапи приготування
01
Для того, щоб приготувати м'ясо, розігріти 1 столову ложку масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати м'ясо і тушкувати до золотистої скоринки протягом 1 хвилини, потім додати перець, м'ясний бульйон, часник, кмин і мелений червоний перець. Перемішати, потім довести до кипіння.
02
Зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і тушкувати протягом 2,5 -3 годин, або поки м'ясо не стане пухким. При необхідності можна додавати м'ясний бульйон.
03
Тепер приготувати кашу. Для цього розігріти 1 столову ложку олії і додати нарізану кубиками цибулю, болгарський перець, перець чилі і смажити протягом п'яти хвилин або близько того. Закинути туди крупу, потім залити курячим (або яловичим) бульйоном і водою.
04
Перемішати, потім довести до кипіння. Тепер зменшити вогонь до мінімуму, потім накрити кришкою і варити протягом 1 години, періодично помішуючи. Зняти з вогню і перемішати з тертим сиром.
05
Подавати кашу з яловичиною зверху. Для краси яловичину з сиром можна посипати зеленою цибулею або петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)