
Тушкована яловичина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Цибуля
200 г.
Морква
100 г.
Перець духмяний Еко 20г
5 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2 стакана
Етапи приготування
01
Порізати яловичину великими шматочками.
02
Шматки яловичини покласти в каструлю з товстим дном, залити склянкою окропу. Додати духмяний перець, лавровий лист, довести до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою приблизно 30-40 хвилин або до майже повного википання рідини.
03
Цибулю порізати великими півкільцями, потім півкільця навпіл. Моркву порізати невеликими брусочками.
04
Після випарення рідини в каструлі з м'ясом, налити туди соняшникової олії. Додати нарізану цибулю і моркву.
05
Все ретельно перемішати і обсмажувати овочі з м'ясом приблизно 5-10 хвилин.
06
Влити ще склянку окропу, посолити, поперчити. Зменшити вогонь і тушкувати яловичину на маленькому вогні під кришкою протягом приблизно 1-1,5 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)