
Баварський сливовий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Пудра цукрова Aro 500г
75 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
20 г.
Лимон
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Слива темна
300 г.
Етапи приготування
01
До розм'якшеного вершкового масла додати цукор і ваніль. Збити суміш до однорідного стану. Додати яйце, сметану, цедру лимона, сіль і знову збити.
02
По трішки додати у вершкову масу просіяне борошно і замісити тісто. Розігріти духовку до 190°C градусів. Маслом змастити форму для випічки.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. На тісто викласти сливи. Випікати в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин. Після приготування охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)