
Перловка з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа перлова
170 г.
Спаржа зелена свіжа 200г
1 шт.
Морква
1 шт.
Перець Болгарський
1/3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1/2 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
1 шт.
Кабачок
1/2 шт.
Соус соєвий Kaiseki 1л
20 г.
Кунжут
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно перлову крупу промити та зварити, попередньо замочивши у воді на кілька годин. На сковорідці на оливковій олії обсмажити усі овочі (свіжу селеру, моркву, болгарський перець, цибулю, кабачок) порізані соломкою.
02
В середині смаження додати кілька столових ложок соєвого соуса. В кінці додати натертий часник, змішати з перловкою, трошки потушкувати.
03
Овочі повинні бути не перетушкованними, а скоріше припущеними. Подавати з зеленню та кунжутом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)