
Баранина з овочами, запечена в рукаві
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 кг.
Баклажани гриль
250 г.
Кабачок
200 г.
Перець Болгарський
150 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Часник
3 зубчики
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати невеликими кубиками.
02
Помідори порізати на 4-5 частин.
03
Баклажани нарізати невеликими шматочками.
04
Кабачки і перець (очистити від насіння) нарізати кубиками.
05
У мисці змішати цибулю, помідори, кабачки, перець і баклажани. Овочі посолити і поперчити за смаком, а потім скласти в рукав для запікання.
06
Часник очистити від лушпиння і пропустити через прес. Потім змішати часник з олією в окремій мисці.
07
Отриманим маринадом обмазати м'ясо, а далі м'ясо покласти в рукав на овочі. Рукав запечатати і покласти в форму.
08
Форму відправити в духовку і випікати при температурі 180°С протягом 1,2-1,3 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)