
Баранина по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
0, 5 ст.
Сік Don Simon ананасовий 1л
0, 5 ст.
Коріандр Еко мелений 20г
8 ст. л.
Баранина ребро
700 г.
Перець чилі червоний
3 шт.
Авокадо 500г
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Лаваш 300г
6 шт.
Салат Варшавський
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
3 зуб.
Помідор
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Етапи приготування
01
Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.
02
Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.
03
Додати м'ясо і маринувати 1 годину.
04
Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.
05
Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.
06
Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.
07
Подавати з лавашем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)