
Баниця
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
640 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
40 г.
Оцет Столовий 9% 1л
20 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, 1 яйце, вершкове масло (20 г.), оцет. Замісити тісто.
02
На тертці подрібнити бринзу, змішати її з яйцями (3 шт.) і молоком.
03
Із тіста сформувати 12 коржів. Змастити коржі вершковим маслом (20 г.), накласти одна на іншу і розкачати два листа за розмірами деко.
04
Один лист викласти на деко, змащене олією. Зверху рівномірно нанести сирний фарш і накрити його іншим розкатаним листом тіста.
05
Краї листів з'єднати, витягнувши трохи нижній лист і накрити їм верхній. Зробити кілька проколів виделкою, скропити добре розігрітим вершковим маслом (20 г.) і залити 2 збитими яйцями.
06
Випекти в середньо нагрітій жаровій шафі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)