
Банани у тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банан
2 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
70 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром. Посолити. Додати розпушувач і маленькими порціями всипати борошно. Вимісити тісто.
02
На водяній бані розтопити вершкове масло. Додати його в тісто. Розмішати. Узяти шматочок масла і змастити ним спеціальні форми у вигляді склянки.
03
Отримане тісто викласти наполовину у форми. Нарізати очищений від шкірки банан на 4 частини. Кожен шматочок покласти в тісто.
04
Поставити форми з бананами в розігріту до 180ºС духовку на півгодини. Періодично дивитися у неї.
05
Готові банани можна нарізати на шматочки. Подавати, посипавши цукровою пудрою або корицею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)