
Банановий хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банан
4 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Фундук Auchan смажений 150г
50 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Банани розім'яти, змішати з яйцями, ванільним цукром і вершковим маслом.
02
Борошно просіяти, додати розпушувач тіста, сіль, цукор, перемішати. Висипати в бананову суміш. Перемішати.
03
Подрібнити фундук. Додати горіхи в тісто. Залишити трохи для посипання хліба.
04
Вилити тісто у форму (якщо необхідно, форму змастити маслом). Посипати залишками фундука. Поставити в розігріту до 160°С духовку. Випікати 60 хвилин, дати постояти хвилин 30. Потім вийняти з форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)