
Баклажани по-пекінськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
250 г
Соус соєвий Chong 1л
15 мл
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
25 г
Сіль Єгипет
2 г
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 г
Цибуля
2 г
Часник
1 зубчик
Тонуюча фарба для волосся got2b Farb Artist 092 Перчик Чилі 80мл
за смаком
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 мл
Етапи приготування
01
З баклажанів зніміть шкірку і наріжте їх скибочками товщиною близько 1 см.
02
На одній стороні кожної скибочки ножем зробіть надрізи глибиною близько 3 мм. Після цього кожен пластик розріжте на смужки шириною 3 см.
03
У сковороді нагрійте трохи олії і покладіть в нього баклажани. Трохи прожарьте їх і переверніть - вони повинні підрум'янитися з обох сторін. Діставайте баклажани шумівкою, щоб дати зайвому жиру стекти.
04
Цибулю і імбир подрібніть. Часник наріжте пластинками.
05
У чашці з'єднайте соєвий соус, цибуля, імбир, крохмаль, сіль і 1,5 ст.л. теплої води. (Якщо ви хочете, щоб страва була більш гострим, додайте також трохи подрібненого перчика чилі).
06
У сковороду влийте 10 мл олії, нагрійте на сильному вогні, додайте пластинки часнику і просмажте до появи аромату.
07
Після чого додайте в сковороду баклажани і підливку і смажте, помішуючи, до повної готовності баклажанів. У самому кінці влийте до баклажанів кунжутну олію, викладіть їх на тарілку і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)