
Запечений тофу з червоним перцем і розмарином
«М'ясо без кісток». Улюблений продукт вегетаріанців і людей, що вічно худнуть. Так кажуть про тофу – низькокалорійний, дієтичний продукт з соєвих бобів, що має гранично високий вміст білка. Нейтральний смак дозволяє універсально використовувати тофу в кулінарії. Цей соєвий сир вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні. Пружна текстура тофу легко вбирає смаки і запахи продуктів, з якими його готують. У пропонованому рецепті сир насичується ароматними оліями і спеціями, набуваючи пряний, злегка гостро-гіркуватий і солонуватий смак з приємними нотками хвої і цитруса. При бажанні можете присипати готовий тофу кунжутним насінням і чорним меленим перцем.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тофу Агропрод
700 г.
Соус соєвий Chong 1л
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ч. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 ч. л.
Розмарин, шт
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 220°С. Порізати тофу кубиками середньої величини.
02
Змішати 2 види олії, соєвий соус, розмарин, сіль і червоний перець. Додати тофу і добре перемішати.
03
Застелити деко папером для випічки і розкласти шматочки тофу на невеликі відстані один від одного.
04
Запікати 15 хвилин, вийняти з духовки, перевернути і ще хвилин на 10 відправити в духовку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)