
Запечені млинці з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
350 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
700 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Родзинки
4 ст. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст. л.
Лимон
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Етапи приготування
01
Приготувати тісто для млинців з молока, яєць та борошна, спекти з нього 12 млинчиків однакового розміру на розігрітому топленому маслі.
02
З лимона натерти цедру і вичавити сік. Приготувати начинку: сир перемішати до однорідності з яйцями, родзинками, соком і цедрою лимона і 120 г. цукру.
03
Викласти начинку на млинці, скачати їх у рулет, викласти щільно в змащену жиром форму для запікання 30 х 20 см. з високими бортиками.
04
Для заливки, вершки збити з яєчними жовтками і цукром. Розподілити суміш по млинцях. Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на середньому вогні близько 30 хвилин.
05
З абрикосів злити рідину, фруктову м'якоть розім'яти в пюре. Викласти млинці на тарілку, посипати цукровою пудрою, подавати до столу з абрикосовим соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)