
Запечена кольорова капуста з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
500 г
Цибуля
80 г
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Карі Carmencita 40г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Суміш перців
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів, нарізати капусту на маленькі суцвіття, промити і злити воду.
02
Нарізати півкільцями цибулю, змішати з капустою приправити спеціями, додати олію і перемішати.
03
Викласти все на деко, попередньо застелене фольгою або папером для випічки.
04
Встановити деко в духовку і випікати 25 хвилин, перевернути і випікати ще 20. Поки капуста готується розморозьте горошок.
05
Коли капуста і цибуля будуть готові – вийміть з духовки, перемішайте з горошком і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)