
Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
6 ст. л.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Авокадо розрізати навпіл. Видалити кісточку. Змастити поверхню оливковою олією. Помістити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.
02
Дістати з духовки, остудити. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.
03
Для соусу збити жовтки з білим вином. Поставити на водяну баню і збивати до легкого загустіння. Зняти з вогню і продовжувати перемішувати, вливаючи потроху тепле топлене масло. Додати лимонний сік і сіль.
04
Ложкою викласти м'якоть з авокадо в форму для запікання. Зверху викласти нарізані томати, полити соусом, посипати тертим пармезаном і поставити під добре розігрітий гриль до утворення золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)