
Айнтопф із яловичини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Цибуля
2 шт.
Картопля фасована
200 г.
Сало копчене Харківське
4 ст. л.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
0,5 л.
Корм сухий Royal Canin для собак породи англійський бульдог 12кг
2 ч. л.
Кетчуп Salvest 530г
2 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ч. л.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
1 ст. л.
Лист лавровий
1 шт.
Чебрець Metro Chef подрібнений сушений 440г
1 ч л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно порізати, обсмажити в 2 столових ложках топленого сала, зняти зі сковороди.
02
Нарізати невеликими шматочками яловичину, обваляти в борошні і смажити на сильному вогні в тому ж салі, потім вийняти.
03
Для соусу в жир додати оцет і 2/3 кількості пива, додати сухий бульйон, кетчуп і томатну пасту. Перемішати і прокип'ятити. Додати петрушку, лавровий лист і чебрець, посолити і поперчити.
04
Форму змастити салом і викласти в неї шарами м'ясо, порізану картоплю і цибулю. Залити соусом і пивом, що залишилось.
05
Тушкувати, накривши кришкою, в розігрітій до 180°C духовці 90 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)