
Австрійський райндлінг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
8,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3,5 ст. л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Волоський горіх
1,5 ст. л.
Фініки Ronik 1кг
50 г.
Родзинки
1,5 ст. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Фініки дрібно нарізати, висипати в миску, додати до них родзинки, залити коньяком, маринувати суміш протягом 1 години.
02
Нагріти молоко, додати в нього попередньо змішані дріжджі з коричневим цукром. Додати в суміш борошно, вершкове масло кімнатної температури, вбити яйце, посолити і додати аніс. Замісити тісто, воно не повинно бути рідким, при необхідності додати борошно. Залишити тісто на деякий час, щоб воно піднялося, потім розім'яти і знову залишити підніматися.
03
Розкачати на столі лист тіста товщиною в 1 см. Змастити топленим вершковим маслом, присипати цукром, корицею і сумішшю з родзинок, а також подрібненими горіхами.
04
Згорнути в рулет начинений лист тіста, викласти у змащену вершковим маслом форму, по колу (форма повинна бути з отвором в центрі).
05
Поставити в духовку на 45-50 хвилин, випікати при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)