
Австралійський чизкейк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
100 г.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
200 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
50 г.
Джем Верес абрикосовий 370г
50 г.
Етапи приготування
01
Желатин розчинити в 3 столових ложках гарячої води. Збити міксером протертий через сито сир, цукрову пудру і розм'якшене масло до утворення пишної однорідної маси. Додати до сиру ванілін і желатин. Збити ще раз, викласти сирну масу у форму і поставити в холодильник (мінімум на 4 години).
02
Печиво подрібнити в блендері. Шоколад (100 грам) розтопити на водяній бані. Змішати шоколад з печивом, викласти на тарілку, утрамбовуючи, і поставити в холодильник на 1 годину.
03
Викласти сирну масу на шоколадний корж, намастити джемом. Ще 100 грам шоколаду розтопити і полити ним чізкейк. Поставити в холодильник мінімум на 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)