
Абрикосова "Троянда"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Абрикос ананасовий
12 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Абрикоси помити і обсушити.
02
Борошно змішати з сіллю, додати масло, порізане кубиками, і просіяне борошно. Подрібнити блендером так, щоб вийшла велика крихта.
03
Додати яйце і по трохи воду, поки тісто не збереться в грудку. Загорнути його в плівку, покласти в холодильник на 1 годину.
04
Духовку нагріти до 180°C градусів, тісто розкачати і викласти у форму (розміром 23-24 см.), сформувавши маленький бортик. Наколоти тісто виделкою і поставити в духовку на 10 хвилин.
05
У цей час видалити з абрикосів кісточки і нарізати тонкими скибочками.
06
Потім тісто змастити медом, викласти абрикоси по колу, посипати цукром, знову поставити в духовку і випікати поки абрикоси не стануть м'якими, а тісто золотистого кольору.
07
Готовий пиріг охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)