
Яблучні пончики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Кефір Зарог 2,5% 870г
200 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
0,75 стакана
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
4 шт.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти в глибокий посуд борошно, цукор, розпушувач і сіль.
02
Окремо змішати кефір, воду, яйце і ванільну есенцію.
03
Змішати отримані 2 суміші, трохи перемішати, залишаючи нерозмішаними грудочки.
04
Яблука очистити від шкірки, вирізати середину і нарізати на пластинки, товщиною 5 мм. Розігріти рослинну олію в глибокому посуді. Вмочити кожну пластинку яблука в тісто і обсмажити близько 1 хвилини з кожного боку.
05
Викласти готові пончики на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
06
Змішати корицю з цукровою пудрою, і посипати цією сумішшю кожен пончик.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)