
Яблучне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Сметана ХМЗ 20%
45 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Родзинки
100 г
Етапи приготування
01
Розм'якшене (але не розтоплене) масло збити міксером з цукром в пишну масу. Потім додати до маси яйце і ваніль. Борошно просіяти, додати сіль і розпушувач. Поступово додавати борошно і сметану в масляну суміш, постійно розмішуючи.
02
Родзинки добре промити, замочити в окропі і залишити на 10 хвилин, щоб вони розпарилися. Яблука помити, видалити серцевину і порізати на дрібні кубики. Обережно додати в тісто, перемішуючи, яблука і родзинки.
03
Духовку розігріти до 190 градусів. Деко змастити вершковим маслом і викласти на нього ложкою тісто. Випікати печиво близько 12-15 хвилин. Дістати з духовки, дати трохи охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)