
Яблучна запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
100 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Вершки Галичина 33% 950г
100 мл
Масло вершкове домашнє
40 г
Крем-лікер Dama 17% 0,5л
40 мл
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Цукрова пудра Aro 250г
30 г
Етапи приготування
01
Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими пластинами або соломкою. Яблука викласти рівномірно у змащену форму для випічки.
02
Приготувати тісто для запіканки. Для цього змішати яйця, цукор, борошно, вершкове масло, молоко, вершки і лікер. Всі компоненти збити міксером або блендером до однорідного стану без грудочок.
03
Підготовленим тістом залити яблука і помістити форму в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Випікати запіканку протягом 30-40 хвилин до рум'яної скоринки.
04
Готову запіканку трохи охолодити і дістати з форми, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)