
Апельсиновий брауні з волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Волоський горіх
60 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
60 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Шоколад молочний Milka 90г
60 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Із загальної маси горіхів відібрати 12 шт. для прикраси брауні. Решту подрібнити до крихти. Вичавити сік апельсина і натерти цедру.
02
У каструлі змішати вершкове масло і цукор, поставити на маленький вогонь, додати апельсиновий сік, прогріти до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.
03
Розламати шоколад на шматочки. У мисці змішати борошно і розпушувач, всипати горіхову крихту, додати шоколад, апельсинову цедру, вбити яйця і перемішати всі інгредієнти до однорідної маси.
04
Влити до борошна з горіхами і шоколадом розтоплене масло з цукром і все перемішати.
05
Застелити деко для випічки харчовим папером і змастити його олією, викласти тісто, зверху викласти підготовлені горіхи (12 шт.), поставити на 20 хвилин в духовку при температурі 190ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)