
Мигдальна орчата
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
6 ст. л.
Мигдаль Metro Chef нарізаний бланшований 500г
170 г
Молоко згущене домашнє
250 г
Вода негазована Аквуля 2л
1375 мл
Етапи приготування
01
У чашу середнього розміру покладіть рис, мигдаль, паличку кориці і залийте все це 625 мл води. Перемішайте, щільно закрийте і дайте настоятися протягом 8 годин.
02
Вміст миски збийте блендером 3-4 хвилини. Крупинки повинні бути дуже дрібними. Якщо не досягли бажаного результату, то збийте ще протягом 2-х хвилин. Додайте 500 мл води і продовжуйте збивати ще хвилину.
03
Візьміть сито, покладіть на нього марлю в 2 шари і процідіть отриману суміш, розмішуючи ложкою. Гущавину, що в марлі відіжміть. Процідіть отриману рідину ще раз, щоб видалити крупинки, що потрапили туди .
04
До мигдалево-рисової суміші додайте 250 мл води і 1 чашку згущеного молока. Все ретельно перемішайте і поставте охолоджуватися.
05
Розлийте в склянки і додайте лід.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)