
Мигдальне борошно
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
400 г.
Етапи приготування
01
Ретельно промити горіхи під проточною водою.
02
Далі мигдальні горіхи висипати в миску і залити окропом. Залишити на 10 хвилин.
03
Злити воду і потримати горіхи близько хвилини під струменем холодної води.
04
Після знову залити горіхи окропом і залишити ще на 10 хвилин.
05
Потім всю воду злити і зняти шкірку з горіхів.
06
Горіхи викласти на паперовий рушник, щоб воно ввібрало всю воду. Перекласти мигдаль на деко і сушити в духовці при температурі близько 100°C протягом 20 хвилин, можна періодично помішувати.
07
Коли мигдаль стане золотистого кольору, вийняти з духовки і залишити охолонути.
08
Засипати в кавомолку по 50 г. горіхів і молоти не довше 10 секунд, інакше горіхи можуть виділити масло і маса загусне.
09
Подрібнений мигдаль просіяти через сито середніх розмірів. Великі частинки горіхів знову перемолоти в кавомолці.
10
Борошно зберігати не довше 30 днів у скляній банці. Якщо необхідно продовжити термін зберігання, то зберігати в пластмасовому контейнері в морозилці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)