
Африканський суп з кунжутом і спеціями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Кардамон Еко 6г
1 ч. л.
Насіння кунжуту
100 г.
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Стебло селери
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
1 шт.
Часник
2 шт.
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
0,5 ч. л.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
100 г.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.
02
У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.
03
При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)