
Аджапсандалі в мультиварці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
6 шт.
Цибуля
2 шт.
Перець зелений фасований
2 шт.
Помідор
5 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Часник
2 зуб.
Спеція Базилік сушений
5 г.
Петрушка 70г
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани вимити, витерти, відрізати кінчики і очистити від шкірки. Нарізати кубиками, посолити і поставити на 40 - 60 хвилин, щоб виділився гіркий сік.
02
Цибулю очистити від лушпиння, помити і дрібно нарізати.
03
Моркву вимити, очистити від шкірки і натерти.
04
Солодкий болгарський перець помити, обсушити, очистити від насіння і нарізати дрібною соломкою.
05
Включити мультиварку, вибрати функцію «Випічка», налити в каструлю мультиварки рослинну олію.
06
Обсмажити підготовлену цибулю, моркву і болгарський перець.
07
Баклажани промити холодною проточною водою і обсушити. Додати в мультиварку і обсмажувати ще 20 хвилин.
08
Помідори очистити від шкірки, для чого спочатку опустити їх в окріп на кілька секунд і відразу ж помістити в холодну воду. Подрібнити. Чисту зелень, очищені часник і гіркий перець дрібно посікти. Помістити в мультиварку.
09
Додати сіль і в режимі «Тушкування» готувати приблизно 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)