
Ягня карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 шт
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г
Рис пропарений
1 ст.
Карі Carmencita 40г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Бульйонні кубики Kent Boringer курячі 60г
1 шт.
Коріандр Еко мелений 20г
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
5 г
Етапи приготування
01
Відварити м'ясо ягняти, охолодити і нарізати кубиками.
02
Нагріти олію на великій сковороді на середньо-сильному вогні.
03
Додати нарізану цибулю і обсмажувати близько 3 хвилин.
04
Додати 1 ст. ложку порошку карі і обсмажувати ще хвилину.
05
Додати помідори, м'ясо і курячий бульйон.
06
Довести до кипіння і тушкувати, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.
07
Одночасно зварити рис відповідно до вказівок на упаковці.
08
Приправити насінням коріандру і порошком карі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)